Ziua internaţională de toleranţă zero faţă de mutilarea genitală a femeilor

Ziua internaţională de toleranţă zero faţă de mutilarea genitală a femeilor

Spread the love

Pe 6 februarie este ziua internațională de toleranță zero față de mutilarea genitală a femeilor, de aceea  postez aici un articol pe care l-am scris acum ceva vreme despre realitățile crude cu care se confruntă femeile dintr-o altă lume, o lume care este însă contemporană cu noi. Găsiți articolul aici: O femeie în Freetown.

Mai multe detalii despre ziua internaţională de toleranţă zero faţă de mutilarea genitală a femeilor gășiți pe site-urile UNCUT și ONU .

***

Vă mulțumesc pentru vizita pe blogul Etrangère Mère. Dacă v-a plăcut această postare vă invit să dați un like mai jos.

Dacă doriți să urmăriți articolele mele, introduceți adresa dumneavoastră de mail aici, cu mențiunea „abonare” la comentariu.

Cu drag,
Ana Lodroman

 

***

Un pachet de mărțișoare gratuite pentru cititoarele blogului Etrangère Mère

0m 0s
Ștefa Stroe este ilustratoarea blogului Etrangère Mère și o artistă care creează mărțișoare de un farmec aparte. În fiecare an o puteți găsi pe Ștefa la Târgul Mărțișorului de la Muzeul Țăranului Român. Anul acesta Târgul are loc în perioada 27 februarie – 3 martie 2019. Mai multe informații găsiți aici. Anul trecut mărțișoarele familiei Stroe au fost considerate a fi printre cele mai frumoase de la Târg. Mai mult decât atât, tot anul trecut, Codruța Kovesi a purtat un mărțișor cu un simbol al justiției realizat de ilustratoarea blogului Etrangère Mère. Pe Ștefa o mai găsiți si pe pagina ei de Facebook, unde îi puteți urmări creațiile. Vă invit cu drag să participați la tombolă în perioada 2 – 15 februarie! Se pot înscrie la tombolă mămicile din România și Belgia. Mărțișoarele sunt cele din imaginea de mai jos și vor fi decorate cu tradiționalul fir împletit cu alb și roșu, dar pot fi purtate și ca broșe. _________________________________________ Câștigătorul tombolei este domnul George Tauntaru. Felicitări! Mulțumesc tuturor pentru participare.

This contest is no longer accepting entries.

 

 

Leave a comment

Lasă un răspuns